The Verve - Sonnet

Cover The Verve - Sonnet
Cover
Cover The Verve - Sonnet
CD-Maxi
Hut / Virgin HUTCD100 (au)

Charts

In de landen:
nz  Piek: 43 / Weken: 1

Tracks

02/03/1998
CD-Maxi Hut / Virgin HUTCD100 (EMI) [au] / EAN 0724389507522
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sonnet
  4:25
2.Stamped
  5:32
3.So Sister
  4:12
4.Echo Bass
  6:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:21Urban HymnsHut / Virgin
8449132
Album
CD
26/09/1997
4:25SonnetHut / Virgin
HUTCD100
Single
CD-Maxi
02/03/1998
4:22Now That's What I Call Music! 40Virgin
CDNOW40 / 4962422
Compilatie
CD
03/08/1998
4:14Power Hits 6EastWest
9548-36961-2
Compilatie
CD
20/11/1998
4:22Humo's alle 98 goedEVA
4977822
Compilatie
CD
11/12/1998
»» alles tonen

The Verve   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bitter Sweet Symphony26/07/19971416
The Drugs Don't Work18/10/1997618
Love Is Noise23/08/2008655
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Urban Hymns11/10/19971651
Forth30/08/2008168
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.77The Verve - Sonnet (Reviews: 47)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
***
4e single van "Uban hymns" uit maart 1998, geen hit

BeansterBarnes
****
Peaked at #83 in Australia, 1999.

irelander
*****
Brilliant!

jayj95
*****
Awesome track.

BingTheKing
***
matig

gherkin
****
Misschien niet het niveau van Bittersweet Symphony maar eigenlijk best wel in orde.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een mooi, rustig nummerke uit eind september 1997 door de Britse formatie uit Wigan: "The Verve" !!! Haalde in Nieuw-Zeeland toch nog de hitlijsten ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?