The Verve - Love Is Noise

Cover The Verve - Love Is Noise
CD-Single
Parlophone / Virgin 2354272
7" Single
Parlophone 2354257 (eu)
Cover The Verve - Love Is Noise
7" Single
Parlophone 2354267 (eu)
Cover The Verve - Love Is Noise
Clear Vinyl

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Richard Ashcroft
The Verve
Producer:The Verve
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/08/2008 (Positie 99)
Laatste week notering:20/09/2008 (Positie 85)
Piekpositie:65 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:20262 (85 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 26 / Weken: 11
de  Piek: 26 / Weken: 9
at  Piek: 29 / Weken: 10
nl  Piek: 65 / Weken: 5
be  Piek: 26 / Weken: 13 (V)
  Tip (W)
se  Piek: 10 / Weken: 1
dk  Piek: 18 / Weken: 4
it  Piek: 8 / Weken: 7
nz  Piek: 35 / Weken: 1

Tracks

08/08/2008
CD-Single Parlophone / Virgin 2354272 (EMI) / EAN 5099923542723
Toon detailsAlles beluisteren
1.Love Is Noise
  5:27
2.Chic Dub
6:09
   
11/08/2008
Gatefold Pack - 7" Single Parlophone 2354257 (EMI) [eu] / EAN 5099923542570
Toon detailsAlles beluisteren
1.Love Is Noise
  5:27
2.Let The Damage Begin (Live)
4:09
   
11/08/2008
Clear Vinyl - 7" Single Parlophone 2354267 (EMI) [eu] / EAN 5099923542679
Toon detailsAlles beluisteren
1.Love Is Noise
5:27
2.A Man Called Sun (Live)
5:18
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:27Love Is NoiseParlophone / Virgin
2354272
Single
CD-Single
08/08/2008
5:27Love Is Noise [Gatefold Pack]Parlophone
2354257
Single
7" Single
11/08/2008
5:27Love Is Noise [Clear Vinyl]Parlophone
2354267
Single
7" Single
11/08/2008
5:29ForthParlophone
2355842
Album
CD
22/08/2008
4:02The Dome Vol. 47Polystar
06007 5311903
Compilatie
CD
05/09/2008
»» alles tonen

The Verve   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bitter Sweet Symphony26/07/19971416
The Drugs Don't Work18/10/1997618
Love Is Noise23/08/2008655
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Urban Hymns11/10/19971651
Forth30/08/2008168
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.82The Verve - Love Is Noise (Reviews: 109)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
**
▒ Dat gekrijs gaat inderdaad héél snel vervelen op deze nieuwe plaat uit juni 2008 van "The Verve" !!! Jammer hoor !!! Toch komt de groep er morgen nieuw mee binnen in de NL Single Top 100 ☺!!!

DeejayDave
***
Nog lang geen klassieker als 'Bittersweet symphony'.

okii
***
3+

BeansterBarnes
****
Peaking at #51 in Australia, 2008.
Laatst gewijzigd: 27/04/2009 07:58

Stevolution
****
The Verve kwam 10 jaar na Bittersweet Symphony afgelopen jaar terug met een leadsingle die ook om een sample heen gebouwd was. Weliswaar niet zo episch als die van 10 jaar geleden, maar toch een prima popsong.

S.

White Tiger
**
Zo'n typisch nummer dat overal op de radio gedraaid wordt, maar dat eigenlijk niet goed is

bluezombie
****
Good track.

Mykl_77
***
Not too bad really. Nice sound from them I hadn't heard before.

Hijinx
****
Pretty good track.

Chris A
***
It's alright, nice to hear a different sounding track from them though.

irelander
*
Not at all for me and never got anything out of this.
Laatst gewijzigd: 24/10/2019 13:13

liam99
**
Very annoying but still tolerable .

Chemmical
****
Quite good, but I can see why people wouldn't like it.

Goldstar
*
Dit nummer is echt crap in vergelijking met hun fantastische klassiekers uit 1997!

Brommermuis
*****
10 Jaar na 'Bitter Sweet Symphony' mag deze er wel wezen een 5. The Verve bestaat uit Richard Ashcroft, Nick McCabe, Simon Jones, Peter Salisbury. Ex lid is Simon Tong.

MUSICBOJ
*****
Knap werk van "The Verve", die na lange tijd (2008 om precies te zijn) nog eens een hit scoort met deze "Love Is Noise"!! Ik weet nog toen de plaat uitkwam dat ik er niet voor was, maar na 5 jaar vind ik het al een klassieker!! Dus, dat zegt wel genoeg, zeker?! Ruim 5 sterren, hoor!!

jayj95
***
Nothing on Bittersweet Symphony but its a good track.

gherkin
*****
Dit was toch ook wel een geslaagd nummertje van The Verve.

Johanreviews
*****
Nummer dat vrij bijzonder (lees: erg goed) klinkt. 'k Vond dat er al van toen het een nieuw nummer was en nu niet minder.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?