The Veils - Lavinia

Cover The Veils - Lavinia
7" Single
Rough Trade RTRADES 115 (uk)
CD-Single
Rough Trade RTRADESCD 115

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Finn Andrews
Producer:Matthew Ollivier
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/03/2004 (Positie 83)
Laatste week notering:17/04/2004 (Positie 100)
Piekpositie:83 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:21662 (48 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 83 / Weken: 4

Tracks

24/11/2003
7" Single Rough Trade RTRADES 115 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lavinia
  4:00
2.Citadel
4:08
   
24/11/2003
CD-Single Rough Trade RTRADESCD 115 / EAN 5050159811502
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lavinia
2.A Break In The Waves
3.Citadel
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:00LaviniaRough Trade
RTRADES 115
Single
7" Single
24/11/2003
LaviniaRough Trade
RTRADESCD 115
Single
CD-Single
24/11/2003
5:31The Runaway FoundRough Trade
RTRADECD135
Album
CD
16/02/2004
5:31The Runaway Found [Limited Edition]Rough Trade
TOCP-66291
Album
CD
14/04/2004
5:31100% Bittersweet MelodiesEMI
2377042
Compilatie
CD
05/12/2008

The Veils   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lavinia27/03/2004834
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Runaway Found13/03/2004658
Nux Vomica02/09/2006236
Sun Gangs11/04/2009961
Time Stays, We Go13/04/2013633
Total Depravity03/09/2016342
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?