The Tremeloes - Words

Cover The Tremeloes - Words
7" Single
CBS A 3133

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Robert Fitoussi
Producer:The Tremeloes
Coverversie van:F-R David - Words
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1983
7" Single CBS A 3133
Toon detailsAlles beluisteren
1.Words
  3:06
2.I Will Return
  4:10
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:06I Will ReturnBR
56005
Single
7" Single
1983
3:06WordsCBS
A 3133
Single
7" Single
1983
3:06Silence Is Golden [1985]Meteor
MTLP-002
Album
LP
1985
3:07BoxedBR
BOX 1011-2
Album
CD
2000
3:06Here Comes My Baby - The Ultimate CollectionSanctuary Midline
SMETD 139
Album
CD
26/11/2004
»» alles tonen

The Tremeloes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Here Comes My Baby18/03/1967194
Silence Is Golden10/06/196758
Even The Bad Times Are Good26/08/196739
My Little Lady19/10/1968312
Once On A Sunday Morning12/07/1969251
(Call Me) Number One06/12/1969175
Me And My Life24/10/1970271
Right Wheel, Left Hammer, Sham27/03/1971271
I Like It That Way12/08/1972106
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Tremeloes30/01/1982314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.23The Tremeloes - Words (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Bearcat
***
Ook in de 80's waren The Tremeloes nog actief
Deze cover klinkt aardig maar het origineel is wederom beter
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?