The Tremeloes - Hello Buddy

Cover The Tremeloes - Hello Buddy
7" Single
CBS 7294 (de)
Cover The Tremeloes - Hello Buddy
Cover

Nummer

Jaar:1971
Muziek/Tekst:Len Hawkes
Alan Blakley
Producer:Len Hawkes
Alan Blakley
Gecoverd door:Phil & John
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 16 / Weken: 19

Tracks

18/06/1971
7" Single CBS 7294 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hello Buddy
  2:45
2.My Woman
  2:27
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:45Hello BuddyCBS
7294
Single
7" Single
18/06/1971
2:45Die grosse Hitparade 2 - 24 Spitzenschlager eines JahresCBS
67223
Compilatie
LP
1971
2:45Superhits [Sonderauflage Deutscher Schallplattenclub]CBS
28 144-4
Compilatie
LP
1971
2:45The Golden Era Of Pop MusicCBS
67299
Album
LP
1972
2:45Even The Bad Times Are GoodK-Tel
TN 1761
Album
LP
1981
»» alles tonen

The Tremeloes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Here Comes My Baby18/03/1967194
Silence Is Golden10/06/196758
Even The Bad Times Are Good26/08/196739
My Little Lady19/10/1968312
Once On A Sunday Morning12/07/1969251
(Call Me) Number One06/12/1969175
Me And My Life24/10/1970271
Right Wheel, Left Hammer, Sham27/03/1971271
I Like It That Way12/08/1972106
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Tremeloes30/01/1982314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.28The Tremeloes - Hello Buddy (Reviews: 32)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
13/05/2008 20:30
Snormobiel Beusichem
***
▒ Matige plaat van "The Tremeloes" uit juli 1971 (Holland) !!! Deed het ook niet zo best in de Nederlandse hitlijsten !!! Dat ge- "Hello Buddy" gaat waarschijnlijk snel vervelen !!! Althans bij mij wel !!! Afgerond: 3 sterren !!! (NL Top 40: 2 wk / # 34) ☺!!!

naamloos
**
Zwakke plaat. Net 2 sterren.

Percussionata
****
3 weken Top 40 #36 / 10 punten

Laatst gewijzigd: 23/02/2012 13:14

Bearcat
*****
Deze single is best okay hoor
Ik hoor het graag af en toe
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?