The Tremeloes - Blue Suede Tie

Cover The Tremeloes - Blue Suede Tie
7" Single
Epic EPC 1019 (de)
Cover The Tremeloes - Blue Suede Tie
Cover

Nummer

Jaar:1972
Muziek/Tekst:Len Hawkes
Alan Blakley
Producer:Len Hawkes
Alan Blakley
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 38 / Weken: 5
be  Piek: 23 / Weken: 4 (V)
  Piek: 48 / Weken: 1 (W)

Tracks

17/11/1972
7" Single Epic EPC 1019 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Blue Suede Tie
  3:16
2.Yodel Ay
3:09
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:16Blue Suede TieEpic
EPC 1019
Single
7" Single
17/11/1972
2:3920 Dynamic HitsK-tel
TG 101
Compilatie
LP
1973
3:16Even The Bad Times Are GoodK-Tel
TN 1761
Album
LP
1981
3:16The SinglesBR
BX 457-2
Album
CD
01/12/1995
3:17BoxedBR
BOX 1011-2
Album
CD
2000
»» alles tonen

The Tremeloes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Here Comes My Baby18/03/1967194
Silence Is Golden10/06/196758
Even The Bad Times Are Good26/08/196739
My Little Lady19/10/1968312
Once On A Sunday Morning12/07/1969251
(Call Me) Number One06/12/1969175
Me And My Life24/10/1970271
Right Wheel, Left Hammer, Sham27/03/1971271
I Like It That Way12/08/1972106
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Tremeloes30/01/1982314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.29The Tremeloes - Blue Suede Tie (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

aburex
*****
Goed nummer

naamloos
**
Geflopte single en kan mij niet bekoren.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Vrolijke, vlotte plaat uit eind 1972 van de Britse formatie "The Tremeloes" !!! Ook na bijna 40 jaar goed voor de 4 sterren !!! (NL Tip 30: 4 wk / # 3) ☺!!!

Bearcat
*****
Heerlijk plaatje uit de 70's van The Tremeloes
Helaas geflopt in NL
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?