The Tremeloes - Be Mine

Cover The Tremeloes - Be Mine
7" Single
CBS 3043 (de)
Cover The Tremeloes - Be Mine
Cover

Charts

In de landen:
be  Tip (W)

Tracks

27/10/1967
7" Single CBS 3043 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Be Mine
  2:20
2.Suddenly Winter
  2:23
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:20Be MineCBS
3043
Single
7" Single
27/10/1967
2:22Suddenly You Love MeEpic
BN 26363
Album
LP
1968
Greatest HitsCBS
S 64206
Album
LP
1970
2:03The Golden Era Of Pop MusicCBS
67299
Album
LP
1972
2:03Golden HighlightsCBS
54723
Album
LP
1980
»» alles tonen

The Tremeloes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Here Comes My Baby18/03/1967194
Silence Is Golden10/06/196758
Even The Bad Times Are Good26/08/196739
My Little Lady19/10/1968312
Once On A Sunday Morning12/07/1969251
(Call Me) Number One06/12/1969175
Me And My Life24/10/1970271
Right Wheel, Left Hammer, Sham27/03/1971271
I Like It That Way12/08/1972106
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Tremeloes30/01/1982314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.25The Tremeloes - Be Mine (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

naamloos
**
Oorspronkelijk ook een Italiaanse song. nederland liep er niet warm voor.

Bearcat
****
Op zich aardige single
Heerlijke samenzang
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?