The Style Council - The Cost Of Loving

Cover The Style Council - The Cost Of Loving
Cover
Cover The Style Council - The Cost Of Loving
Cover
Cover The Style Council - The Cost Of Loving
CD
Polydor 831 443-2

Album

Jaar:1987
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/02/1987 (Positie 26)
Laatste week notering:11/04/1987 (Positie 75)
Piekpositie:23 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:5949 (502 Punten)
In de landen:
de  Piek: 45 / Weken: 4
nl  Piek: 23 / Weken: 8
se  Piek: 46 / Weken: 1
nz  Piek: 35 / Weken: 3

Tracks

1987
CD Polydor 831 443-2
Toon detailsAlles beluisteren
1.It Didn't Matter
  5:43
2.Right To Go
  5:11
3.Heavens Above
  6:11
4.Fairy Tales
  4:10
5.Angel
  4:31
6.Walking The Night
  4:29
7.Waiting
  4:27
8.The Cost Of Loving
  4:19
9.A Woman's Song
  3:02
   
18/08/2017
LP Polydor 0602557341195 (UMG) / EAN 0602557341195
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.It Didn't Matter
  5:43
2.Right To Go
  5:11
3.Heavens Above
  6:11
4.Fairy Tales
  4:10
LP 2:
1.Angel
  4:31
2.Walking The Night
  4:29
3.Waiting
  4:27
4.The Cost Of Loving
  4:19
5.A Woman's Song
  3:02
   

The Style Council   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Ever Changing Moods07/04/1984374
Shout To The Top!03/11/1984365
Have You Ever Had It Blue03/05/1986286
It Didn't Matter21/02/1987903
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Café Bleu31/03/19841611
Our Favourite Shop15/06/19851110
Home & Abroad - Live!24/05/19862711
The Cost Of Loving21/02/1987238
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?