The Strokes - The New Abnormal

Cover The Strokes - The New Abnormal
Digital
Cult / RCA 886448281085
Cover The Strokes - The New Abnormal
LP
RCA 19439705881

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/04/2020 (Positie 38)
Laatste week notering:09/05/2020 (Positie 62)
Piekpositie:38 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:11655 (102 Punten)
Vinyl 33:02/05/2020 / Piek: 1 / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 5
de  Piek: 12 / Weken: 6
at  Piek: 8 / Weken: 5
fr  Piek: 20 / Weken: 4
nl  Piek: 38 / Weken: 2
be  Piek: 7 / Weken: 6 (V)
  Piek: 18 / Weken: 6 (W)
se  Piek: 31 / Weken: 1
it  Piek: 26 / Weken: 2
es  Piek: 4 / Weken: 2
pt  Piek: 2 / Weken: 4
au  Piek: 21 / Weken: 1
nz  Piek: 15 / Weken: 1

Tracks

10/04/2020
CD Cult / RCA 19439705882 (Sony) / EAN 0194397058826
10/04/2020
Digital Cult / RCA 886448281085 (Sony) / EAN 0886448281085
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Adults Are Talking
  5:09
2.Selfless
  3:42
3.Brooklyn Bridge To Chorus
  3:56
4.Bad Decisions
  4:53
5.Eternal Summer
  6:15
6.At The Door
  5:10
7.Why Are Sunday's So Depressing
  4:35
8.Not The Same Anymore
  5:37
9.Ode To The Mets
  5:51
   
01/05/2020
LP RCA 19439705881 (Sony) / EAN 0194397058819
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Strokes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Someday05/10/2002843
12:5101/11/2003405
Juicebox10/12/2005982
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Is This It08/09/2001547
Room On Fire01/11/2003235
First Impressions Of Earth07/01/2006236
Angles26/03/2011233
Comedown Machine30/03/2013422
The New Abnormal18/04/2020382
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Het nieuwe album van de groep van Julian Casablancas is in mijn ogen zeker wel dik in orde geworden.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?