The Smiths - You Just Haven't Earned It Yet, Baby

Nummer

Jaar:1986
Muziek/Tekst:Johnny Marr
Morrissey [UK]
Producer:John Porter
Gecoverd door:Kirsty MacColl
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30The World Won't ListenRough Trade
ROUGH 101
Album
LP
23/02/1987
3:34Louder Than BombsSire
1-25569
Album
LP
30/03/1987
3:30The World Won't Listen [Re-Release]WEA
4509-91898-2
Album
CD
15/11/1993
3:33Louder Than Bombs [Re-Release]WEA
4509-93833-2
Album
CD
22/11/1993
3:35The Sound Of The SmithsRhino
2564-69370-9
Album
CD
21/11/2008
»» alles tonen

The Smiths   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bigmouth Strikes Again02/08/1986324
Panic18/10/1986364
Shoplifters Of The World Unite14/03/1987952
Girlfriend In A Coma29/08/1987449
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Smiths17/03/1984282
Meat Is Murder30/03/1985396
The Queen Is Dead05/07/19861122
The World Won't Listen07/03/1987159
Strangeways, Here We Come10/10/1987205
Rank24/09/1988421
Best...I05/09/1992744
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

alleyt1989
***
Average.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?