The Smiths - Strangeways, Here We Come

Cover The Smiths - Strangeways, Here We Come
LP
Rough Trade ROUGH 106
LP
Warner 2564688559
Cover The Smiths - Strangeways, Here We Come
CD
WEA 4509-91899-2

Album

Jaar:1987
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/10/1987 (Positie 20)
Laatste week notering:07/11/1987 (Positie 67)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:7742 (294 Punten)
Vinyl 33:13/05/2017 / Piek: 25 / Weken: 2
In de landen:
de  Piek: 33 / Weken: 5
nl  Piek: 20 / Weken: 5
se  Piek: 13 / Weken: 3
nz  Piek: 14 / Weken: 5

Tracks

28/09/1987
LP Rough Trade ROUGH 106 / EAN 5014644301060
19/11/1993
CD WEA 4509-91899-2 (Warner) / EAN 0745099189921
03/07/2009
LP Warner 2564688559 (Warner) / EAN 0825646885596
13/04/2012
LP Warner 2564665879 (Warner) / EAN 0825646658794
13/04/2012
Remastered - CD Warner 2564660482 (Warner) / EAN 0825646604821
Toon detailsAlles beluisteren
1.A Rush And A Push And The Land Is Ours
  2:59
2.I Started Something I Couldn't Finish
  3:46
3.Death Of A Disco Dancer
  5:25
4.Girlfriend In A Coma
  2:02
5.Stop Me If You Think You've Heard This One Before
  3:32
6.Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me
  5:04
7.Unhappy Birthday
  2:43
8.Paint A Vulgar Picture
  5:35
9.Death At One's Elbow
  1:59
10.I Won't Share You
  2:48
   

The Smiths   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bigmouth Strikes Again02/08/1986324
Panic18/10/1986364
Shoplifters Of The World Unite14/03/1987952
Girlfriend In A Coma29/08/1987449
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Smiths17/03/1984282
Meat Is Murder30/03/1985396
The Queen Is Dead05/07/19861122
The World Won't Listen07/03/1987159
Strangeways, Here We Come10/10/1987205
Rank24/09/1988421
Best...I05/09/1992744
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.86 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?