The Smiths - Please, Please, Please, Let Me Get What I Want

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:50Still IllRough Trade
RTD 018 T
Single
12" Maxi
02/1984
1:50William, It Was Really NothingRough Trade
RT 166
Single
7" Single
20/08/1984
1:50William, It Was Really NothingRough Trade
RTT 166
Single
12" Maxi
20/08/1984
1:50Hatful Of HollowRough Trade
ROUGH 76
Album
LP
12/11/1984
1:51Pretty In PinkLondon / Rondor
AMA 5113
Album
LP
1986
»» alles tonen

The Smiths   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bigmouth Strikes Again02/08/1986324
Panic18/10/1986364
Shoplifters Of The World Unite14/03/1987952
Girlfriend In A Coma29/08/1987449
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Smiths17/03/1984282
Meat Is Murder30/03/1985396
The Queen Is Dead05/07/19861122
The World Won't Listen07/03/1987159
Strangeways, Here We Come10/10/1987205
Rank24/09/1988421
Best...I05/09/1992744
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.61 (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick7781
**
Zwakjes.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Prachtige korte track van "The Smiths", een Britse popgroep die bestond van 1982 tot 1987 !!! Hoewel ze nooit echt buiten Groot-Brittannië doorbraken, worden ze als hoogst invloedrijk voor 'Britpop' bands als "Oasis", "Suede" en "Radiohead" beschouwd !!! O.a. terug te vinden op hun studioalbum: "Hatful Of Hollow" ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?