The Smiths - Heaven Knows I'm Miserable Now

Cover The Smiths - Heaven Knows I'm Miserable Now
7" Single
Rough Trade RT 156 (uk)
12" Maxi
Rough Trade RTT 156 (uk)

Nummer

Jaar:1984
Muziek/Tekst:Johnny Marr
Morrissey [UK]
Producer:John Porter
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:07/07/1984 / Piek: 0 / Weken: 1

Tracks

21/05/1984
7" Single Rough Trade RT 156 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Heaven Knows I'm Miserable Now
  3:34
2.Suffer Little Children
  5:27
   
21/05/1984
12" Maxi Rough Trade RTT 156 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Heaven Knows I'm Miserable Now
  3:34
2.Girl Afraid
  2:46
3.Suffer Little Children
  5:27
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34Heaven Knows I'm Miserable NowRough Trade
RT 156
Single
7" Single
21/05/1984
3:34Heaven Knows I'm Miserable NowRough Trade
RTT 156
Single
12" Maxi
21/05/1984
3:34Hatful Of HollowRough Trade
ROUGH 76
Album
LP
12/11/1984
3:34Louder Than BombsSire
1-25569
Album
LP
30/03/1987
3:34...Best IIWEA
4509-90406-2
Album
CD
30/11/1992
»» alles tonen

The Smiths   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bigmouth Strikes Again02/08/1986324
Panic18/10/1986364
Shoplifters Of The World Unite14/03/1987952
Girlfriend In A Coma29/08/1987449
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Smiths17/03/1984282
Meat Is Murder30/03/1985396
The Queen Is Dead05/07/19861122
The World Won't Listen07/03/1987159
Strangeways, Here We Come10/10/1987205
Rank24/09/1988421
Best...I05/09/1992744
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.38 (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Fantastische muziek.

alleyt1989
*****
Great song. Great songwriting.

Jeroen68
****
Aardige song van the Smith, typisch voor hun repertoire

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Een pareltje uit mei 1984 van: "The Smiths", een Britse ex-alternatieve rock formatie uit Manchester die bestond van 1982 tot 1987 !!! De formatie bestond toen uit zanger & tekstschrijver: "Morrissey", gitarist & componist: "Johnny Marr", bassist: "Andy Rourke" en drummer: "Mike Joyce" !!! Vet 5 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?