The Smiths - Bigmouth Strikes Again

Cover The Smiths - Bigmouth Strikes Again
7" Single
Rough Trade RT 192 (uk)
12" Maxi
Rough Trade RTT 192 (uk)

Nummer

Jaar:1986
Muziek/Tekst:Johnny Marr
Morrissey [UK]
Producer:Johnny Marr
Morrissey [UK]
Gecoverd door:Placebo
The Ukrainians (Batyar)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/08/1986 (Positie 47)
Laatste week notering:23/08/1986 (Positie 38)
Piekpositie:32 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:14406 (244 Punten)
Single Tip:19/07/1986 / Piek: 2 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 32 / Weken: 4
be  Piek: 38 / Weken: 1 (V)
nz  Piek: 40 / Weken: 4

Tracks

19/05/1986
7" Single Rough Trade RT 192 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bigmouth Strikes Again
  3:12
2.Money Changes Everything
  4:40
   
19/05/1986
12" Maxi Rough Trade RTT 192 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bigmouth Strikes Again
  3:12
2.Money Changes Everything
  4:40
3.Unloveable
  3:54
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12Bigmouth Strikes AgainRough Trade
RT 192
Single
7" Single
19/05/1986
3:12Bigmouth Strikes AgainRough Trade
RTT 192
Single
12" Maxi
19/05/1986
3:12The Queen Is DeadRough Trade
ROUGH 96
Album
LP
16/06/1986
Dino Pop Tops [1986/2]Dino
1181
Compilatie
LP
07/1986
3:12The World Won't ListenRough Trade
ROUGH 101
Album
LP
23/02/1987
»» alles tonen

The Smiths   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bigmouth Strikes Again02/08/1986324
Panic18/10/1986364
Shoplifters Of The World Unite14/03/1987952
Girlfriend In A Coma29/08/1987449
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Smiths17/03/1984282
Meat Is Murder30/03/1985396
The Queen Is Dead05/07/19861122
The World Won't Listen07/03/1987159
Strangeways, Here We Come10/10/1987205
Rank24/09/1988421
Best...I05/09/1992744
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.02 (Reviews: 46)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
03/11/2005 10:50
Snormobiel Beusichem
******
6 Sterrn Klassiker von The Smiths !!!
14/11/2005 22:01
nancyboy
******
total geil.. und niemand hat so eine toll ironische Stimme wie er!
06/07/2008 21:42
Jonx
******
No one but no one can sing this song like how Morrisey does - Absolute Classic - ha ha ha

Topbart
*****
zeer goed nummer van The Smiths

laxus
*****
Grote 5 sterren klassieker van The Smiths

gherkin
******
Heerlijke klassieker.

Patrick7781
***
Matig.

rien100
*****
Goed nummer.

alleyt1989
****
Pretty good.

irelander
****
This has a lot of energy behind it and I like the fast pace.

Johanreviews
*****
Het zijn de baslijn en drums die dit nummer zo bijzonder maken. Heel aanstekelijk.

Jeroen68
*****
Sterke track van deze bijzondere band

musikmannen
******
Great
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?