The Smiths - Asleep

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Johnny Marr
Morrissey [UK]
Producer:Johnny Marr
Morrissey [UK]
Gecoverd door:Emily Browning
Xiu Xiu
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:10The Boy With The Thorn In His SideRough Trade
RT 191
Single
7" Single
16/09/1985
4:10The Boy With The Thorn In His SideRough Trade
RTT 191
Single
12" Maxi
16/09/1985
4:09The World Won't ListenRough Trade
ROUGH 101
Album
LP
23/02/1987
4:16Louder Than BombsSire
1-25569
Album
LP
30/03/1987
4:09The World Won't Listen [Re-Release]WEA
4509-91898-2
Album
CD
15/11/1993
»» alles tonen

The Smiths   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bigmouth Strikes Again02/08/1986324
Panic18/10/1986364
Shoplifters Of The World Unite14/03/1987952
Girlfriend In A Coma29/08/1987449
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Smiths17/03/1984282
Meat Is Murder30/03/1985396
The Queen Is Dead05/07/19861122
The World Won't Listen07/03/1987159
Strangeways, Here We Come10/10/1987205
Rank24/09/1988421
Best...I05/09/1992744
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.88 (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick7781
*
Bagger.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?