The Smashing Pumpkins - Machina - The Machines Of God

Cover The Smashing Pumpkins - Machina - The Machines Of God
CD
Virgin 8489362

Album

Jaar:2000
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/03/2000 (Positie 18)
Laatste week notering:22/04/2000 (Positie 91)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:6652 (403 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 12 / Weken: 8
de  Piek: 4 / Weken: 11
at  Piek: 10 / Weken: 8
fr  Piek: 4 / Weken: 8
nl  Piek: 15 / Weken: 7
be  Piek: 4 / Weken: 7 (V)
  Piek: 8 / Weken: 7 (W)
se  Piek: 3 / Weken: 4
fi  Piek: 6 / Weken: 7
no  Piek: 2 / Weken: 6
it  Piek: 2 / Weken: 9
au  Piek: 2 / Weken: 7
nz  Piek: 4 / Weken: 11

Tracks

28/02/2000
CD Virgin 8489362 (EMI) / EAN 0724384893620
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Everlasting Gaze
  4:00
2.Raindrops + Sunshowers
4:39
3.Stand Inside Your Love
  4:14
4.I Of The Mourning
4:37
5.The Sacred And Profane
4:22
6.Try, Try, Try
  5:09
7.Heavy Metal Machine
5:52
8.This Time
4:43
9.The Imploding Voice
4:24
10.Glass And The Ghost Children
9:56
11.Wound
3:58
12.The Crying Tree Of Mercury
3:43
13.With Every Light
3:56
14.Blue Skies Bring Tears
5:45
15.Age Of Innocence
3:55
   

The Smashing Pumpkins   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
197924/02/1996294
Tonight, Tonight18/05/1996463
The End Is The Beginning Is The End14/06/1997747
Ava Adore30/05/1998773
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Siamese Dream31/07/19932241
Mellon Collie And The Infinite Sadness04/11/1995648
Adore06/06/1998518
Machina - The Machines Of God11/03/2000157
Zeitgeist14/07/200778
Oceania23/06/2012343
Monuments To An Elegy13/12/2014941
Shiny And Oh So Bright - Vol. 124/11/2018791
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oceania - Live In NYC [DVD]28/09/2013203
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?