The Rasmus - In My Life

Cover The Rasmus - In My Life
PGMCDS 31 (fi)

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:The Rasmus
Producer:Mikael Nord Andersson
Martin Hansen
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/05/2004 (Positie 65)
Laatste week notering:07/08/2004 (Positie 97)
Piekpositie:51 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:12830 (327 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 51 / Weken: 15
be  Tip (V)
  Tip (W)
fi  Piek: 2 / Weken: 8

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:02Dead LettersUniversal
980 693-4
Album
CD
04/08/2003
4:01Best Of The Rasmus 2001-2009Vertigo
06025 2727561
Album
CD
27/11/2009

The Rasmus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In The Shadows20/09/2003620
First Day Of My Life31/01/20042815
In My Life01/05/20045115
Guilty11/09/2004583
No Fear03/09/2005178
Sail Away26/11/2005749
Shot06/05/2006911
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dead Letters18/10/20032938
Hide From The Sun17/09/2005276
Black Roses04/10/2008511
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.38The Rasmus - In My Life (Reviews: 26)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Aparte, leuke swingende track van de Finse formatie "The Rasmus", uit augustus 2003 !!! Bereikte ook in Nederland eventjes de hitlijst, mei 2004 !!! (NL Top 40: 5 wk / # 29) ☺!!!

gherkin
****
Leuke plaat toch nog.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?