The Pretenders - Tradition Of Love

Nummer

Jaar:1986
Muziek/Tekst:Chrissie Hynde
Producer:Jimmy Iovine
Bob Clearmountain
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:23Get CloseWEA
240 976-1
Album
LP
04/11/1986
Extended Mix6:11My BabyReal
YZ 110
Single
7" Single
03/1987
5:25Pirate RadioRhino
812 273270 2
Album
CD
07/04/2006

The Pretenders   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Brass In Pocket09/02/19801112
Talk Of The Town03/05/1980247
Message Of Love28/02/1981337
I Go To Sleep28/11/1981910
Back On The Chain Gang23/10/1982315
2000 Miles10/12/19831310
Thin Line Between Love And Hate30/06/1984325
Don't Get Me Wrong01/11/1986256
Hymn To Her10/01/1987387
I'll Stand By You (Pretenders)21/05/1994296
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pretenders09/02/19801417
Pretenders II12/12/19811610
Learning To Crawl28/01/1984117
Get Close08/11/19862214
The Singles21/11/1987528
Packed!02/06/1990437
Last Of The Independents (Pretenders)28/05/1994507
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33The Pretenders - Tradition Of Love (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?