The Pretenders - Get Close

Cover The Pretenders - Get Close
LP
WEA 240 976-1

Album

Jaar:1986
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/11/1986 (Positie 22)
Laatste week notering:28/03/1987 (Positie 72)
Piekpositie:22 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3821 (832 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 22 / Weken: 3
de  Piek: 33 / Weken: 22
nl  Piek: 22 / Weken: 14
se  Piek: 6 / Weken: 12
no  Piek: 18 / Weken: 2
nz  Piek: 13 / Weken: 30

Tracks

04/11/1986
LP WEA 240 976-1 (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Baby
4:07
2.When I Change My Life
3:39
3.Light Of The Moon
3:56
4.Dance!
4:43
5.Tradition Of Love
5:23
6.Don't Get Me Wrong
  3:46
7.I Remember You
2:37
8.How Much Did You Get For Your Soul?
3:46
9.Chill Factor
3:23
10.Hymn To Her
  5:07
11.Room Full Of Mirrors
4:33
   
1986
LP Sire 25488-1 / EAN 0075992548816
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/06/2007
CD Rhino 8122799988 (Warner) / EAN 0081227999889
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Pretenders   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Brass In Pocket09/02/19801112
Talk Of The Town03/05/1980247
Message Of Love28/02/1981337
I Go To Sleep28/11/1981910
Back On The Chain Gang23/10/1982315
2000 Miles10/12/19831310
Thin Line Between Love And Hate30/06/1984325
Don't Get Me Wrong01/11/1986256
Hymn To Her10/01/1987387
I'll Stand By You (Pretenders)21/05/1994296
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pretenders09/02/19801417
Pretenders II12/12/19811610
Learning To Crawl28/01/1984117
Get Close08/11/19862214
The Singles21/11/1987528
Packed!02/06/1990437
Last Of The Independents (Pretenders)28/05/1994507
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?