The Offspring - The Noose

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:The Offspring
Producer:Brendan O'Brien
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:19SplinterColumbia
512201 2
Album
CD
01/12/2003

The Offspring   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Self Esteem (Offspring)11/03/1995418
Gotta Get Away (Offspring)29/07/1995334
Come Out And Play (Offspring)07/10/1995324
All I Want01/02/19975110
Gone Away26/04/1997933
Pretty Fly (For A White Guy)02/01/1999121
Why Don't You Get A Job?01/05/1999616
The Kids Aren't Alright21/08/19992912
She's Got Issues27/11/1999892
Original Prankster11/11/2000449
Hit That14/02/2004605
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smash (Offspring)15/10/1994553
The Offspring25/11/1995853
Ixnay On The Hombre15/02/1997818
Americana28/11/1998656
Conspiracy Of One25/11/20003211
Splinter13/03/2004981
Greatest Hits02/07/2005387
Rise And Fall, Rage And Grace21/06/2008733
Days Go By30/06/2012561
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.42 (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
**
▒ Om zenuwachtig van te worden !!! Nee, deze plaat van "The Offspring" uit eind november 2003 is helemaal niets voor mij !!! Vooral als er op een gegeven moment geschreeuwd gaat worden, is de lol er helemaal af ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?