The Offspring - Let The Bad Times Roll

Cover The Offspring - Let The Bad Times Roll
LP
Concord 088807223020
Digital
Concord 20CRGIM25060
Cover The Offspring - Let The Bad Times Roll
CD
Concord 088807223021
Cover The Offspring - Let The Bad Times Roll
LP Orange Coloured Vinyl
Concord 0888072230163

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/04/2021 (Positie 38)
Laatste week notering:19/06/2021 (Positie 75)
Piekpositie:38 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:7851 (316 Punten)
Vinyl 33:24/04/2021 / Piek: 12 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 12
de  Piek: 5 / Weken: 7
at  Piek: 1 / Weken: 10
fr  Piek: 7 / Weken: 8
nl  Piek: 38 / Weken: 9
be  Piek: 15 / Weken: 2 (V)
  Piek: 4 / Weken: 8 (W)
fi  Piek: 10 / Weken: 1
it  Piek: 29 / Weken: 1
es  Piek: 13 / Weken: 2
pt  Piek: 11 / Weken: 2
au  Piek: 2 / Weken: 3

Tracks

16/04/2021
CD Concord 088807223021 (UMG) / EAN 0888072230217
Toon detailsAlles beluisteren
1.This Is Not Utopia
  2:38
2.Let The Bad Times Roll
  3:18
3.Behind Your Walls
  3:21
4.Army Of One
  3:11
5.Breaking These Bones
  2:46
6.Coming For You
  3:48
7.We Never Have Sex Anymore
  3:30
8.In The Hall Of The Mountain King
  1:00
9.The Opioid Diaries
  3:01
10.Hassan Chop
  2:20
11.Gone Away (Version 2021)
  3:16
12.Lullaby
  1:13
   
16/04/2021
LP Concord 088807223020 (UMG) / EAN 0888072230200
Toon detailsAlles beluisteren
   
16/04/2021
Digital Concord 20CRGIM25060
Toon detailsAlles beluisteren
   
16/04/2021
Orange Coloured Vinyl - LP Concord 0888072230163 / EAN 0888072230163
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Offspring   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Self Esteem (Offspring)11/03/1995418
Gotta Get Away (Offspring)29/07/1995334
Come Out And Play (Offspring)07/10/1995324
All I Want01/02/19975110
Gone Away26/04/1997933
Pretty Fly (For A White Guy)02/01/1999121
Why Don't You Get A Job?01/05/1999616
The Kids Aren't Alright21/08/19992912
She's Got Issues27/11/1999892
Original Prankster11/11/2000449
Hit That14/02/2004605
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smash (Offspring)15/10/1994553
The Offspring25/11/1995853
Ixnay On The Hombre15/02/1997818
Americana28/11/1998656
Conspiracy Of One25/11/20003211
Splinter13/03/2004981
Greatest Hits02/07/2005387
Rise And Fall, Rage And Grace21/06/2008733
Days Go By30/06/2012561
Let The Bad Times Roll24/04/2021389
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2The Offspring - Let The Bad Times Roll (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
****
Super enthousiast van dit album van The Offspring ben ik niet.
De venijnige punksound is verdwenen. Aardig, maar niet het springerige van albums als Smash bijvoorbeeld. Dat maakte The Offspring juist The Offspring.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?