The Offspring - Baghdad

Cover The Offspring - Baghdad
7" Single
Nemesis Nem-038

Nummer

Jaar:1991
Muziek/Tekst:The Offspring
Producer:Thom Wilson
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

15/05/1991
Limited Edition - 7" Single Nemesis Nem-038
Toon detailsAlles beluisteren
1.Get It Right
3:07
2.Hey Joe
2:38
3.Baghdad
3:17
4.The Blurb (Instrumental)
1:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:17Baghdad [Limited Edition]Nemesis
Nem-038
Single
7" Single
15/05/1991
3:18Rock Against Bush Vol. 1Fat Wreck Chords
FAT675-2
Compilatie
CD
2004

The Offspring   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Self Esteem (Offspring)11/03/1995418
Gotta Get Away (Offspring)29/07/1995334
Come Out And Play (Offspring)07/10/1995324
All I Want01/02/19975110
Gone Away26/04/1997933
Pretty Fly (For A White Guy)02/01/1999121
Why Don't You Get A Job?01/05/1999616
The Kids Aren't Alright21/08/19992912
She's Got Issues27/11/1999892
Original Prankster11/11/2000449
Hit That14/02/2004605
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smash (Offspring)15/10/1994553
The Offspring25/11/1995853
Ixnay On The Hombre15/02/1997818
Americana28/11/1998656
Conspiracy Of One25/11/20003211
Splinter13/03/2004981
Greatest Hits02/07/2005387
Rise And Fall, Rage And Grace21/06/2008733
Days Go By30/06/2012561
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.33 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?