The Offspring - All I Want

Cover The Offspring - All I Want
CD-Single
Epitaph 6491-2 (nl)
Cover The Offspring - All I Want
7" Single
Epitaph 6495-7 (eu)

Charts

Binnenkomst:01/02/1997 (Positie 66)
Laatste week notering:05/04/1997 (Positie 87)
Piekpositie:51 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:11232 (385 Punten)
In de landen:
at  Piek: 25 / Weken: 7
nl  Piek: 51 / Weken: 10
se  Piek: 36 / Weken: 8
fi  Piek: 6 / Weken: 3
no  Piek: 6 / Weken: 11
au  Piek: 15 / Weken: 12
nz  Piek: 27 / Weken: 4

Tracks

31/12/1996
CD-Single Epitaph 6491-2 (Sony) [nl] / EAN 8714092649123
31/12/1996
CD-Single Columbia 6638442 (Sony) [au] / EAN 9399700027815
Toon detailsAlles beluisteren
1.All I Want
  1:55
2.Way Down The Line
2:37
3.Smash It Up
3:25
   
1997
7" Single Epitaph 6495-7 [eu] / EAN 8714092649574
Toon detailsAlles beluisteren
1.All I Want
  1:55
2.Way Down The Line
2:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:55All I WantEpitaph
6491-2
Single
CD-Single
31/12/1996
1:54Ixnay On The HombreColumbia
CK 67810
Album
CD
04/02/1997
1:55All I WantEpitaph
6495-7
Single
7" Single
1997
Live2:03I ChooseColumbia
665329 2
Single
CD-Maxi
1997
Live2:02Pretty Fly (For A White Guy)Columbia
666332 3
Single
CD-Maxi
09/11/1998
»» alles tonen

The Offspring   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Self Esteem (Offspring)11/03/1995418
Gotta Get Away (Offspring)29/07/1995334
Come Out And Play (Offspring)07/10/1995324
All I Want01/02/19975110
Gone Away26/04/1997933
Pretty Fly (For A White Guy)02/01/1999121
Why Don't You Get A Job?01/05/1999616
The Kids Aren't Alright21/08/19992912
She's Got Issues27/11/1999892
Original Prankster11/11/2000449
Hit That14/02/2004605
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smash (Offspring)15/10/1994553
The Offspring25/11/1995853
Ixnay On The Hombre15/02/1997818
Americana28/11/1998656
Conspiracy Of One25/11/20003211
Splinter13/03/2004981
Greatest Hits02/07/2005387
Rise And Fall, Rage And Grace21/06/2008733
Days Go By30/06/2012561
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.69 (Reviews: 36)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
16/10/2006 21:25
Snormobiel Beusichem
***
▓ Een hoop geschreeuw !!! Jammer !!! De muziek is echter meer dan OK !!! Deze plaat uit februari 1997 (Holland) hield het ook maar 3 weken (# 37) lang vol in de Nederlandse Top 40 !!!
27/12/2006 11:49
iifar
****
Mitte päris minu meele järele: 4-

Jonx
******
I like it

lichenostomus
****
short, sharp, fast - like all good punk should be!!

Topbart
***
Niet bijzonder. Een geflopte 1e single van het album "xnay on the homer"

mono36
******
cool track i wish it went longer

BeansterBarnes
*****
Another classic from the Offspring.

Peaked at #5 on my personal chart.
Laatst gewijzigd: 15/11/2012 06:34

bluezombie
******
Extremely cool. I love that it's so short, it gets the job done and gets out of there!

Chris A
*****
Awesome.

irelander
****
Solid punk track and I love that something like this made the charts back then. #lesigh 4.5
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?