The Nits - Adieu Sweet Bahnhof

Cover The Nits - Adieu Sweet Bahnhof
7" Single
CBS A 6005

Nummer

Jaar:1984
Muziek/Tekst:Henk Hofstede
Producer:The Nits
Gecoverd door:Nits (Adieu Sweet Bahnhof (Live))
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

22/02/1985
7" Single CBS A 6005 (CBS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Adieu Sweet Bahnhof
  4:50
2.Mask (Live)
4:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:48Adieu, Sweet BahnhofCBS
25985
Album
LP
28/09/1984
4:50Adieu Sweet BahnhofCBS
A 6005
Single
7" Single
22/02/1985
4:48Adieu, Sweet BahnhofCBS
CDCBS 25985
Album
CD
1988
4:48The TrainCBS
654636 6
Single
12" Maxi
06/02/1989
4:48The TrainCBS
654636 3
Single
3" CD-Single
06/02/1989
»» alles tonen

Nits   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tutti Ragazzi (The Nits)23/02/1980226
Red Tape (The Nits)20/02/1982395
Nescio (The Nits)02/04/1983107
Sketches Of Spain (The Nits)03/12/1983286
In The Dutch Mountains (The Nits)17/10/19872111
J.O.S. Days (The Nits)16/01/19882010
The Panorama Man (The Nits)23/04/1988883
The Dream (The Nits)12/11/19882811
The Train (The Nits)25/02/1989348
Adieu Sweet Bahnhof (Live)28/10/19892810
Home Before Dark (Live)10/03/1990507
Radio Shoes29/09/1990319
Giant Normal Dwarf22/12/1990715
Long Forgotten Story13/04/1991734
Soap Bubble Box12/09/1992408
The Flowers26/01/2008881
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tent (The Nits)08/03/1980353
Work (The Nits)27/02/1982412
Omsk (The Nits)02/04/198389
Kilo (The Nits)03/12/1983169
Adieu, Sweet Bahnhof (The Nits)20/10/1984333
Henk (The Nits)14/06/1986552
In The Dutch Mountains (The Nits)07/11/1987822
Hat (The Nits)18/02/19891517
Urk04/11/1989327
Giant Normal Dwarf20/10/1990249
Ting03/10/19922210
Da Da Da23/04/1994397
Dankzij de dijken (Freek de Jonge & The Nits (Frits))18/03/19951415
Nest04/11/19953713
Alankomaat21/03/1998455
197422/11/2003951
Les nuits29/10/2005638
Doing The Dishes26/01/200889
Strawberry Wood24/10/2009115
Malpensa17/03/2012455
Nits?29/03/2014351
Hotel Europa - Live Recordings 1990 - 201421/03/201554
Angst23/09/2017401
The Golden Years Of Dutch Pop Music25/08/2018761
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57 (Reviews: 23)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
18/06/2006 12:15
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Mooie plaat van de Nederlandse formatie "The Nits" uit begin november 1989 !!! Jammer dat de plaat in 5 weken nooit verder kwam dan een plaats # 26 van de Nederlandse Top 40 van november / december 1989 ??? Toch 5 sterren waard !!!

Patrick7781
*****
Iets meer dan Mittelprachtig...

Jeroen68
******
Geweldig nummer

kaztor
*****
Was in 1985 al een single (studioversie).
De radio pikte het op maar het deed helemaal niets.

Geweldig nummer!

Bearcat
***
Ik had niet zoveel met dit nummer
Nog net een voldoende
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?