The Kik - Jin

Cover The Kik - Jin
Digital
Excelsior 8714374965934 (nl)
CD
Excelsior 8714374965941 (nl)
LP
Excelsior 8714374965934 (nl)
Cover The Kik - Jin
LP Limited Edition
Excelsior 8714374545556 (nl)

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/02/2020 (Positie 24)
Laatste week notering:22/02/2020 (Positie 24)
Piekpositie:24 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:12723 (77 Punten)
Vinyl 33:22/02/2020 / Piek: 2 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 24 / Weken: 1

Tracks

14/02/2020
Digital Excelsior 8714374965934 [nl] / EAN 8714374965934
Toon detailsAlles beluisteren
   
14/02/2020
CD Excelsior 8714374965941 [nl] / EAN 8714374965941
Toon detailsAlles beluisteren
   
14/02/2020
LP Excelsior 8714374965934 [nl] / EAN 8714374965934
Toon detailsAlles beluisteren
   
14/02/2020
Limited Edition - LP Excelsior 8714374545556 [nl] / EAN 8714374545556
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
+ CD
   

The Kik   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Simone02/06/2012951
Schuilen bij jou30/08/2014612
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Springlevend02/06/20122414
203/05/20141116
Armand & The Kik (Armand & The Kik)20/06/20151612
Stad en land21/01/2017155
Hertaalt!09/12/2017155
Boudewijn de Groot's Voor de overlevenden & Picknick Live08/06/201985
Jin22/02/2020241
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?