The Kik - Angela

Cover The Kik - Angela
Digital
Excelsior 8714374066105 (nl)

Nummer

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:23/05/2020 / Piek: 44 / Weken: 1

Tracks

17/01/2020
Digital Excelsior 8714374066105 [nl] / EAN 8714374066105
Toon detailsAlles beluisteren
1.Angela
2:39
2.Plekken waar je niet mag roken
3:29
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:39AngelaExcelsior
8714374066105
Single
Digital
17/01/2020

The Kik   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Simone02/06/2012951
Schuilen bij jou30/08/2014612
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Springlevend02/06/20122414
203/05/20141116
Armand & The Kik (Armand & The Kik)20/06/20151612
Stad en land21/01/2017155
Hertaalt!09/12/2017155
Boudewijn de Groot's Voor de overlevenden & Picknick Live08/06/201985
Jin22/02/2020241
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?