The Kid Laroi & Miley Cyrus - Without You (Miley Cyrus Remix)

Cover The Kid Laroi & Miley Cyrus - Without You (Miley Cyrus Remix)
Digital Explicit
Columbia 886449216574
Cover The Kid Laroi & Miley Cyrus - Without You (Miley Cyrus Remix)
Digital
Columbia 886449216581

Charts

In de landen:
es  Piek: 59 / Weken: 3
au  Piek: 34 / Weken: 2

Tracks

30/04/2021
Explicit - Digital Columbia 886449216574 (Sony) / EAN 0886449216574
Toon detailsAlles beluisteren
1.Without You (Miley Cyrus Remix)
  2:41
   
30/04/2021
Digital Columbia 886449216581 (Sony) / EAN 0886449216581
Toon detailsAlles beluisteren
1.Without You (Miley Cyrus Remix)
  2:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:41Without You (Miley Cyrus Remix) [Explicit]Columbia
886449216574
Single
Digital
30/04/2021
2:41Without You (Miley Cyrus Remix)Columbia
886449216581
Single
Digital
30/04/2021
2:41KuschelRock 35Nitron
19439914732
Compilatie
CD
24/09/2021

Miley Cyrus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
7 Things27/09/2008806
Can't Be Tamed12/06/2010825
We Can't Stop08/06/20134822
Wrecking Ball31/08/20131328
4x4 (Miley Cyrus feat. Nelly)10/05/20145611
Malibu20/05/20173018
Nothing Breaks Like A Heart (Mark Ronson feat. Miley Cyrus)08/12/20182222
Mother's Daughter08/06/20191001
Don't Call Me Angel (Ariana Grande, Miley Cyrus & Lana Del Rey)21/09/2019275
Midnight Sky22/08/20202324
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
Angels Like You10/04/20215111
Flowers21/01/2023110
River18/03/2023532
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Can't Be Tamed26/06/2010319
Bangerz12/10/2013614
Younger Now07/10/2017114
The Time Of Our Lives22/08/2020666
Plastic Hearts05/12/2020937
Endless Summer Vacation18/03/202312
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Of Both Worlds Concert [DVD] (Hannah Montana and Miley Cyrus)06/12/2008157
Bangerz [DVD]28/03/2015312
 

The Kid Laroi   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Done05/12/2020806
Without You12/12/2020236
Stay (The Kid Laroi / Justin Bieber)17/07/2021154
Not Sober (The Kid Laroi feat. Polo G & Stunna Gambino)31/07/2021981
Thousand Miles30/04/20222911
Love Again04/02/2023618
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
F*ck Love01/08/2020191
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.38The Kid Laroi & Miley Cyrus - Without You (Miley Cyrus Remix) (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Without You, het nummer waarmee The Kid Laroi een dikke hit scoorde, vond ik wel in orde en ook over deze nieuwe versie heb ik datzelfde gevoel.

bluezombie
****
.

BeansterBarnes
*****
The message pretty much stays the same but with a more unbiased point of view being it's a duet. In saying so, Miley I feel doesn't add anything new and it could've been absolutely anybody supplying that vocal.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Tikkeltje overbodige cover van het plaatje uit begin december 2020 van de nu 18 jarige Australische rapper, muziekproducer, songschrijver en zanger "Charlton Kenneth Jeffrey Howard" alias "The Kid LAROI" !!! Op deze remix cover uit eind april 2021 wordt hij begeleid door de nu 29 jarige Amerikaanse actrice en zangeres "Miley Ray Cyrus" !!! Echter geen meerwaarde, en ook 3 sterren 😎 !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?