The Kid Laroi - Sorry


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12The First TimeColumbia
196871605410
Album
Digital
09/11/2023

The Kid Laroi   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Done05/12/2020806
Without You12/12/2020236
Stay (The Kid Laroi / Justin Bieber)17/07/2021154
Not Sober (The Kid Laroi feat. Polo G & Stunna Gambino)31/07/2021981
Thousand Miles30/04/20222911
Love Again04/02/20236110
Girls06/07/2024901
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
F*ck Love01/08/2020191
The First Time18/11/2023411
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4The Kid Laroi - Sorry (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?