The Him - Skinny Dipping

Cover The Him - Skinny Dipping
Cover

Nummer

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/07/2014 (Positie 58)
Laatste week notering:16/08/2014 (Positie 86)
Piekpositie:42 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:16131 (200 Punten)
Dance:19/07/2014 / Piek: 12 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 42 / Weken: 5

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:56Hitzone 71USM
5354059
Compilatie
CD
26/09/2014

The Him   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Skinny Dipping19/07/2014425
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33The Him - Skinny Dipping (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Aangename zomerdansplaat uit eind juni 2014 van het Amsterdamse producersduo: "The Him" !!! Een mix tussen indie, electro en popmuziek ☺!!!

RV
***
Dit gaat de geschiedenisboeken in als de eerste opkoophit waar de radiostations in trappen. 'Skinny Dipping' (wat overigens de term is voor naakt zwemmen) is niet op YouTube te vinden, werd niet gedraaid op de radio en werd niet gepromoot op Spotify. Tóch staat het nummer binnen no time hoog in iTunes en is het genoeg gestreamd om op te kunnen vallen. Daardoor pikken de populaire radiostations het op (meestal wordt opkoop gewoon genegeerd), gaan de mensen het downloaden en streamen en wordt het een enorme hit. Slim, maar niet bepaald een eerlijke manier om aandacht voor je plaatje te krijgen.

En dan het nummer zelf... Tja, ik moet zeggen dat ik er niet veel aan vind. Standaard danceplaatje dat wel enigszins zomers klinkt, maar niet erg catchy is en nergens spannend wordt. Goed? Euh, nee. Slecht? Nou nee, dat ook weer niet, maar wel héél erg gemiddeld.

Leltsjebeltsje
***
Ik heb het nummer nog niet gehoord, maar dat ga ik wel doen als het op YouTube -wat waarschijnlijk voorlopig nirt gebeurt, of toch wel als het zo hog staat in I-tunes. Inderdaad opgekocht, RV, daarvoor 3 sterren. Ook al waardeer ik om de nummers zelf, mijn review staat er en ik kan hem altijd nog veranderen.

Edit 30/07/2014:
Ik hou het gewoon bij 3 sterren. Klinkt niet speciaal of echt leuk, maar het verveelt toch ook weer niet.
Laatst gewijzigd: 30/07/2014 15:49

Sebastiaanmember
***
Gaat misschien een erge grote hit worden door opkoping, wat ik niet echt bepaald terecht vind. Extreem middelmatige danceplaat die ik alleen maar op Spotify kan beluisteren. Tikkeltje eentonig.

DeejayDave
***
Sja opkoping. Ik weet het niet hoor. Het plaatje is zoals mijn voorgangers al zeiden niet echt bijster interessant, kan me dan ook niet voorstellen dat het echt een hit wordt. Zal over een paar weken wel weer vergeten zijn.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?