The Gathering - Strange Machines

Cover The Gathering - Strange Machines
Cover

Nummer

Jaar:1995
Muziek/Tekst:Anneke van Giersbergen
The Gathering
Producer:Siggi Bemm
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/01/1996 (Positie 48)
Laatste week notering:17/02/1996 (Positie 38)
Piekpositie:37 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:14643 (240 Punten)
Single Tip:23/12/1995 / Piek: 5 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 37 / Weken: 4

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:05MandylionCentury
77098-2
Album
CD
08/1995
4:20What's Up 4 - The Best Alternative Hits Of The 90'sMagnum
9548-34226-2
Compilatie
CD
1996
6:04Original Album CollectionCentury
9985710
Album
CD
22/05/2015

The Gathering   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Strange Machines27/01/1996374
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mandylion16/09/19952039
Nighttime Birds31/05/19971210
How To Measure A Planet?21/11/1998454
Superheat29/01/2000881
If_Then_Else08/07/2000474
Souvenirs08/03/2003475
Sleepy Building (A Semi Accoustic Evening)07/02/2004663
Accessories - Rarities And B-Sides03/09/2005732
Home22/04/2006344
The West Pole09/05/2009981
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Sound Relief [DVD]05/11/2005291
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.53 (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
****
mooie rockballad!!

gherkin
*****
Helemaal geen onaardig plaatje. Vijf sterren voor The Gathering.

tigerlover
**
niet mijn smaak

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een wat zeurderig plaatje uit de nazomer van 1995 door de Nederlandse progressieve rock formatie uit Oss: "The Gathering" !!! De prima gitaarsolo's redden toch de vierde ster !!! (NL Tip 30: 7 wk / # 5) ☺!!!

Rootje
******
Een pareltje van de band van Anneke van Giersbergen. Mooie opbouw, rustig beginnen en dan het headbanggedeelte in t midden. Heerlijke track, draai het nog altijd graag.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?