The Gathering - Sand And Mercury

Nummer

Jaar:1995
Muziek/Tekst:Anneke van Giersbergen
The Gathering
Producer:Siggi Bemm
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
9:58MandylionCentury
77098-2
Album
CD
08/1995
9:57Original Album CollectionCentury
9985710
Album
CD
22/05/2015

The Gathering   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Strange Machines27/01/1996374
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mandylion16/09/19952039
Nighttime Birds31/05/19971210
How To Measure A Planet?21/11/1998454
Superheat29/01/2000881
If_Then_Else08/07/2000474
Souvenirs08/03/2003475
Sleepy Building (A Semi Accoustic Evening)07/02/2004663
Accessories - Rarities And B-Sides03/09/2005732
Home22/04/2006344
The West Pole09/05/2009981
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Sound Relief [DVD]05/11/2005291
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.71 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?