The Gathering - How To Measure A Planet?

Cover The Gathering - How To Measure A Planet?
CD
Century 77268-2

Album

Jaar:1998
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/11/1998 (Positie 48)
Laatste week notering:12/12/1998 (Positie 99)
Piekpositie:45 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:10423 (146 Punten)
In de landen:
de  Piek: 99 / Weken: 1
nl  Piek: 45 / Weken: 4

Tracks

09/11/1998
CD Century 77268-2 / EAN 7277017726824
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Frail
  5:04
2.Great Ocean Road
  6:19
3.Rescue Me
  6:22
4.My Electricity
  3:32
5.Liberty Bell
  6:01
6.Red Is A Slow Colour
  6:26
7.The Big Sleep
  5:01
8.Marooned
  5:55
9.Travel
  9:06
CD 2:
1.South American Ghost Ride
  4:25
2.Illuma
  5:41
3.Locked Away
  3:23
4.Probably Built In The Fifties
  7:26
5.How To Measure A Planet
  28:32
   

The Gathering   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Strange Machines27/01/1996374
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mandylion16/09/19952039
Nighttime Birds31/05/19971210
How To Measure A Planet?21/11/1998454
Superheat29/01/2000881
If_Then_Else08/07/2000474
Souvenirs08/03/2003475
Sleepy Building (A Semi Accoustic Evening)07/02/2004663
Accessories - Rarities And B-Sides03/09/2005732
Home22/04/2006344
The West Pole09/05/2009981
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Sound Relief [DVD]05/11/2005291
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?