The Cult - Hidden City

Cover The Cult - Hidden City
Cover

Album

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/02/2016 (Positie 36)
Laatste week notering:13/02/2016 (Positie 36)
Piekpositie:36 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:12562 (65 Punten)
Combialbum:13/02/2016 / Piek: 40 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 50 / Weken: 1
de  Piek: 51 / Weken: 1
at  Piek: 69 / Weken: 1
fr  Piek: 143 / Weken: 1
nl  Piek: 36 / Weken: 1
be  Piek: 83 / Weken: 5 (V)
  Piek: 71 / Weken: 4 (W)
it  Piek: 66 / Weken: 1
es  Piek: 41 / Weken: 5
pt  Piek: 41 / Weken: 1
au  Piek: 42 / Weken: 1

Tracks

05/02/2016
CD Cooking Vinyl COOKCD621 / EAN 0711297512120
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dark Energy
  4:28
2.No Love Lost
  3:14
3.Dance The Night
  4:15
4.In Blood
  4:48
5.Birds Of Paradise
  6:26
6.Hinterland
  5:06
7.G O A T
  3:18
8.Deeply Ordered Chaos
  4:32
9.Avalanche Of Light
  4:31
10.Lilies
  4:17
11.Heathens
  3:39
12.Sound And Fury
  3:54
   
05/02/2016
LP Cooking Vinyl COOKLP621 / EAN 0711297512113
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Cult   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Sells Sanctuary08/03/1986354
Love Removal Machine07/03/19872410
Lil' Devil23/05/1987902
Fire Woman22/04/1989814
Edie (Ciao Baby)29/07/1989408
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love21/12/19852031
Electric18/04/1987159
Sonic Temple22/04/19892312
Ceremony05/10/1991485
Pure Cult - For Rockers, Ravers, Lovers And Sinners (Cult)13/02/19933115
The Cult22/10/1994614
Born Into This06/10/2007712
Choice Of Weapon26/05/2012322
Hidden City13/02/2016361
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?