The Cranberries - No Need To Argue

Cover The Cranberries - No Need To Argue
CD
Island 74321 23344 2
CD
Island 524083-2 (au)
CD
Island 0600753912867
Cover The Cranberries - No Need To Argue
CD
Island 0630902
Cover The Cranberries - No Need To Argue
LP Deluxe Edition
Island 600753912959

Album

Jaar:1994
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/11/1994 (Positie 94)
Laatste week notering:29/06/1996 (Positie 99)
Piekpositie:2 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:85
Positie aller tijden:249 (4890 Punten)
Midprice:20/01/2018 / Piek: 27 / Weken: 1
Vinyl 33:21/11/2020 / Piek: 25 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 50
de  Piek: 1 / Weken: 47
at  Piek: 1 / Weken: 24
fr  Piek: 89 / Weken: 3
nl  Piek: 2 / Weken: 85
be  Piek: 2 / Weken: 32 (V)
  Piek: 1 / Weken: 58 (W)
se  Piek: 1 / Weken: 47
no  Piek: 3 / Weken: 22
it  Piek: 50 / Weken: 4
au  Piek: 1 / Weken: 54
nz  Piek: 1 / Weken: 80

Tracks

03/10/1994
CD Island 74321 23344 2 (BMG) / EAN 0743212334425
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ode To My Family
  4:30
2.I Can't Be With You
  3:07
3.Twenty One
  3:07
4.Zombie
  5:06
5.Empty
  3:26
6.Everything I Said
  3:52
7.The Icicle Melts
  2:54
8.Disappointment
  4:14
9.Ridiculous Thoughts
  4:31
10.Dreaming My Dreams
  3:36
11.Yeat's Grave
  2:59
12.Daffodil Lament
  6:08
13.No Need To Argue
  2:54
   
03/10/1994
Special Edition - CD Island 524083-2 (PolyGram) [au] / EAN 0731452408327
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Ode To My Family
  4:30
2.I Can't Be With You
  3:07
3.Twenty One
  3:07
4.Zombie
  5:06
5.Empty
  3:26
6.Everything I Said
  3:52
7.The Icicle Melts
  2:54
8.Disappointment
  4:14
9.Ridiculous Thoughts
  4:31
10.Dreaming My Dreams
  3:37
11.Yeat's Grave
  2:59
12.Daffodil Lament
  6:14
13.No Need To Argue
  2:54
CD 2:
1.Zombie (Live)
5:17
2.Linger (Live)
4:25
3.Dreams (Live)
5:24
4.Ridiculous Thoughts (Live)
4:17
5.So Cold In Ireland
  4:45
   
09/07/2002
The Complete Sessions 1994-1995 - CD Island 0630902 (UMG) / EAN 0044006309026
Toon detailsAlles beluisteren
   
14/08/2015
LP Plain PLAINLP202 / EAN 0646315520217
Toon detailsAlles beluisteren
   
16/12/2016
LP Plain PLAINLP2021 / EAN 0646315020212
Toon detailsAlles beluisteren
   
13/11/2020
Deluxe Edition - CD Island 0600753912867 (UMG) / EAN 0600753912867
Toon detailsAlles beluisteren
   
13/11/2020
Deluxe Edition - LP Island 600753912959 (UMG) / EAN 0600753912959
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Cranberries   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zombie19/11/1994316
Ode To My Family11/02/1995226
Salvation11/05/1996364
Promises03/04/19994210
Animal Instinct10/07/1999796
Analyse29/09/2001763
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Need To Argue05/11/1994285
To The Faithful Departed11/05/1996321
Bury The Hatchet24/04/1999929
Wake Up And Smell The Coffee27/10/2001244
Stars - The Best Of 1992-200228/09/20023113
Roses25/02/2012385
In The End04/05/2019451
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beneath The Skin – Live In Paris [DVD]27/01/200124
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.25The Cranberries - No Need To Argue (Reviews: 44)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

steveeee192
******
Great album!!

alleyt1989
******
classic album amongst my top 50 of all time!

gherkin
******
Het album van grote hit Zombie maar ook van een hele hoop andere prima muziek. En dat maakt hier natuurlijk wel een geslaagd album van.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?