The Chainsmokers feat. 5 Seconds Of Summer - Who Do You Love

Cover The Chainsmokers feat. 5 Seconds Of Summer - Who Do You Love
Digital
Disruptor / Columbia 886447509302
Cover The Chainsmokers feat. 5 Seconds Of Summer - Who Do You Love
Digital
Disruptor / Columbia 886447616413

Charts

Binnenkomst:16/02/2019 (Positie 79)
Laatste week notering:01/06/2019 (Positie 76)
Piekpositie:52 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:8411 (527 Punten)
Airplay:16/02/2019 / Piek: 10 / Weken: 15
Dance:16/02/2019 / Piek: 6 / Weken: 7
In de landen:
ch  Piek: 43 / Weken: 3
de  Piek: 55 / Weken: 3
at  Piek: 31 / Weken: 4
nl  Piek: 52 / Weken: 16
be  Piek: 21 / Weken: 17 (V)
  Tip (W)
se  Piek: 19 / Weken: 7
no  Piek: 30 / Weken: 2
au  Piek: 13 / Weken: 15
nz  Piek: 24 / Weken: 10

Tracks

08/02/2019
Digital Disruptor / Columbia 886447509302 (Sony) / EAN 0886447509302
Toon detailsAlles beluisteren
1.Who Do You Love
  3:46
   
22/03/2019
Digital Disruptor / Columbia 886447616413 (Sony) / EAN 0886447616413
Toon detailsAlles beluisteren
1.Who Do You Love (R3hab Remix)
2:32
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:46Who Do You LoveDisruptor / Columbia
886447509302
Single
Digital
08/02/2019
R3hab Remix2:32Who Do You LoveDisruptor / Columbia
886447616413
Single
Digital
22/03/2019
3:45Hitzone 89Sony
19075954212
Compilatie
CD
03/05/2019
3:45Now That's What I Call Music! 70 [US]Universal
B0030101-02
Compilatie
CD
03/05/2019
3:46Energy NRJ Hits 2019Warner
5054197-0434-4-4
Compilatie
CD
10/05/2019
»» alles tonen

5 Seconds Of Summer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Looks So Perfect29/03/20141310
Good Girls17/05/2014882
Don't Stop21/06/2014252
Amnesia28/06/20142810
Everything I Didn't Say28/06/2014361
Kiss Me Kiss Me28/06/2014371
She's Kinda Hot25/07/2015571
Jet Black Heart05/09/2015981
Girls Talk Boys23/07/2016811
Youngblood26/05/2018747
Who Do You Love (The Chainsmokers feat. 5 Seconds Of Summer)16/02/20195216
Easier01/06/2019669
Teeth31/08/20193120
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
5 Seconds Of Summer05/07/2014115
LiveSOS20/12/2014264
Sounds Good Feels Good31/10/2015126
Youngblood23/06/2018216
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
How Did We End Up Here? - Live At Wembley Arena [DVD]28/11/2015127
 

The Chainsmokers   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
#SELFIE01/03/20141216
Roses (The Chainsmokers feat. Rozes)09/01/20161824
Don't Let Me Down (The Chainsmokers feat. Daya)12/03/2016550
Closer (The Chainsmokers feat. Halsey)06/08/2016140
All We Know (The Chainsmokers feat. Phoebe Ryan)08/10/20162120
Setting Fires (The Chainsmokers feat. XYLØ)03/12/2016844
Paris21/01/2017422
Something Just Like This (The Chainsmokers & Coldplay)04/03/2017644
The One15/04/2017473
Break Up Every Night15/04/2017721
Sick Boy27/01/20181715
You Owe Me03/03/2018831
Side Effects (The Chainsmokers feat. Emily Warren)01/09/2018679
Hope (The Chainsmokers feat. Winona Oak)09/02/2019701
Who Do You Love (The Chainsmokers feat. 5 Seconds Of Summer)16/02/20195216
Call You Mine (The Chainsmokers feat. Bebe Rexha)08/06/20196120
Takeaway (The Chainsmokers & Illenium feat. Lennon Stella)19/10/2019952
Family (The Chainsmokers + Kygo)04/01/2020684
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Memories... Do Not Open15/04/2017341
Sick Boy... Side Effects [EP]18/08/20184142
World War Joy... Takeaway [EP]31/08/2019757
World War Joy... Push My Luck [EP]23/11/2019623
World War Joy14/12/2019247
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.54 (Reviews: 26)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Wolfke
******
Dit is toch wel een schitterend nummer van The Chainsmokers, misschien wel hun beste nummer dat ze ooit gemaakt hebben... Dit moet gewoon een hit worden !

Mark1984: Ik vind dit wel een nummer dat blijft hangen ook al vind je dat het klinkt als 13 in 1 dozijn... Maar ik begrijp je wel, alle nummers van 'The Chainsmokers' lijken erg op elkaar. Ik denk dat die sound hun blijvend succes is. Want ze scoren toch regelmatig keer op keer hits met deze sound. En ik denk ook dat deze makkelijk de weg naar de Top 10 zal vinden dankzij 5 Seconds Of Summer.
Laatst gewijzigd: 21/02/2019 19:59

Mark1984
**
Ben het totaal niet met je eens Wolfke! Gelukkig dat smaken verschillen,een 13 in dozijn aftreksel waar er al teveel van zijn.

Patrick3
******
Prachtig nummer

bluezombie
****
.

irelander
*
This is a perfect storm of a terrible vocal performance on an overproduced unoriginal Chainsmokers song. Extremely not for me. 1.5
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?