The Black Keys - Delta Kream

Cover The Black Keys - Delta Kream
CD
Nonesuch 075597916652
Digital
Nonesuch 075597913989

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/05/2021 (Positie 2)
Laatste week notering:12/06/2021 (Positie 28)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:7533 (339 Punten)
Vinyl 33:22/05/2021 / Piek: 1 / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 4
de  Piek: 3 / Weken: 4
at  Piek: 3 / Weken: 3
fr  Piek: 6 / Weken: 3
nl  Piek: 2 / Weken: 4
be  Piek: 2 / Weken: 4 (V)
  Piek: 2 / Weken: 4 (W)
fi  Piek: 6 / Weken: 1
no  Piek: 34 / Weken: 1
dk  Piek: 22 / Weken: 1
it  Piek: 20 / Weken: 3
es  Piek: 8 / Weken: 3
pt  Piek: 4 / Weken: 3
au  Piek: 8 / Weken: 3
nz  Piek: 5 / Weken: 4

Tracks

14/05/2021
CD Nonesuch 075597916652 (Warner) / EAN 0075597916652
14/05/2021
Digital Nonesuch 075597913989 (Warner) / EAN 0075597913989
Toon detailsAlles beluisteren
1.Crawling Kingsnake
  6:08
2.Louise
  4:23
3.Poor Boy A Long Way From Home
  4:08
4.Stay All Night
  5:44
5.Going Down South
  3:49
6.Coal Black Mattie
  3:48
7.Do The Romp
  5:01
8.Sad Days, Lonely Nights
  5:57
9.Walk With Me
  5:36
10.Mellow Peaches
  3:47
11.Come On And Go With Me
  5:55
   
14/05/2021
LP Nonesuch 7559791688 (Warner) / EAN 0075597916881
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Black Keys   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lonely Boy19/11/2011806
Little Black Submarines08/09/2012775
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Attack & Release05/04/2008654
Brothers22/05/20103913
El Camino10/12/20111089
Turn Blue17/05/2014519
'Let's Rock'06/07/201937
Delta Kream22/05/202124
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5The Black Keys - Delta Kream (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Een nieuw album van The Black Keys en in mijn ogen zeker wel een geslaagd nieuw album.

Rootje
*****
Een erg goed album vol met prachtige bluesrock. Dan Auerbach en Patrick Carney verstaan het kunstje wel erg goede blues te componeren.

Laatst gewijzigd: 28/05/2021 17:11
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?