The Band - Theme From The Last Waltz

Cover The Band - Theme From The Last Waltz
7" Single
WEA 17187
Cover The Band - Theme From The Last Waltz
7" Single
Warner Bros. WB 17 187 (de)

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Jaime "Robbie" Robertson
Producer:Robbie Robertson
Gecoverd door:Ferrante & Teicher (Theme From "The Last Waltz")
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1978
7" Single WEA 17187
1978
7" Single Warner Bros. WB 17 187 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Theme From The Last Waltz
  3:15
2.Out Of The Blue
  3:10
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28The Last WaltzWarner
WB 66 076
Album
LP
16/04/1978
3:15Theme From The Last WaltzWEA
17187
Single
7" Single
1978
with Orchestra3:52The Last WaltzRhino
8122797319
Album
CD
27/09/2013
3:27The Last WaltzRhino
8122797319
Album
CD
27/09/2013
Sketch3:34The Last WaltzRhino
8122797319
Album
CD
27/09/2013

The Band   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Weight19/10/1968133
Time To Kill21/11/1970135
Life Is A Carnival30/10/1971262
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stage Fright12/09/1970512
Cahoots16/10/197127
Rock Of Ages In Concert16/09/197238
Before The Flood (Bob Dylan / The Band)13/07/197477
Northern Lights - Southern Cross13/12/1975137
Islands09/04/1977182
The Last Waltz13/05/19781314
Collected13/04/2013813
The Bootleg Series Vol. 11: The Basement Tapes - Complete (Bob Dylan and The Band)08/11/2014612
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Last Waltz [DVD]02/11/2002310
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?