The Band - Stage Fright

Cover The Band - Stage Fright
Cover

Album

Jaar:1970
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/09/1970 (Positie 10)
Laatste week notering:28/11/1970 (Positie 9)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:2776 (1125 Punten)
In de landen:
de  Piek: 83 / Weken: 1
nl  Piek: 5 / Weken: 12
be  Piek: 180 / Weken: 1 (V)
no  Piek: 9 / Weken: 9

Tracks

17/08/1970
LP Capitol SW-425
31/07/2015
Back To Black - LP Capitol 060254720671 (UMG) / EAN 0602547206718
Toon detailsAlles beluisteren
1.Strawberry Wine
  2:36
2.Sleeping
  3:17
3.Time To Kill
  3:28
4.Just Another Whistle Stop
  3:54
5.All La Glory
  3:35
6.The Shape I'm In
  4:00
7.The W.S. Walcott Medicine Show
  3:00
8.Daniel And The Sacred Harp
  4:13
9.Stage Fright
  3:43
10.The Rumor
  4:16
   
30/10/2009
LP EMI 6886491 (EMI) / EAN 5099968864910
Toon detailsAlles beluisteren
   
12/02/2021
50th Anniversary - LP Capitol 060250735243 (UMG) / EAN 0602507352431
Toon detailsAlles beluisteren
   
12/02/2021
50th Anniversary - CD Capitol 060250735239 (UMG) / EAN 0602507352394
Toon detailsAlles beluisteren
   
12/02/2021
50th Anniversary - LP Capitol 060250735240 (UMG) / EAN 0602507352400
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Band   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Weight19/10/1968133
Time To Kill21/11/1970135
Life Is A Carnival30/10/1971262
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stage Fright12/09/1970512
Cahoots16/10/197127
Rock Of Ages In Concert16/09/197238
Before The Flood (Bob Dylan / The Band)13/07/197477
Northern Lights - Southern Cross13/12/1975137
Islands09/04/1977182
The Last Waltz13/05/19781314
Collected13/04/2013813
The Bootleg Series Vol. 11: The Basement Tapes - Complete (Bob Dylan and The Band)08/11/2014612
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Last Waltz [DVD]02/11/2002310
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5The Band - Stage Fright (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

musikmannen
******
Great
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?