The Band - Rockin' Chair

Nummer

Jaar:1969
Muziek/Tekst:Jaime "Robbie" Robertson
Producer:John Simon
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:43The BandCapitol
FA 30 161
Album
LP
22/09/1969
3:432 Original Classic Albums: Music From The Big Pink / The BandEMI
0952472
Album
CD
25/03/2011
Live4:03Live At The Academy Of Music 1971Capitol
06025 3737535
Album
CD
27/09/2013
Live4:03Live At The Academy Of Music 1971 [Super Deluxe Edition]Capitol
B0018770-00
Album
CD
27/09/2013
Live4:10Live At The Academy Of Music 1971 [Super Deluxe Edition]Capitol
B0018770-00
Album
CD
27/09/2013

The Band   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Weight19/10/1968133
Time To Kill21/11/1970135
Life Is A Carnival30/10/1971262
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stage Fright12/09/1970512
Cahoots16/10/197127
Rock Of Ages In Concert16/09/197238
Before The Flood (Bob Dylan / The Band)13/07/197477
Northern Lights - Southern Cross13/12/1975137
Islands09/04/1977182
The Last Waltz13/05/19781314
Collected13/04/2013813
The Bootleg Series Vol. 11: The Basement Tapes - Complete (Bob Dylan and The Band)08/11/2014612
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Last Waltz [DVD]02/11/2002310
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?