The Band - Rag Mama Rag

Cover The Band - Rag Mama Rag
7" Single
Capitol 6E 006-80333 (dk)
Cover The Band - Rag Mama Rag
7" Single
Capitol 1C 006-80 333 (de)
Cover The Band - Rag Mama Rag
7" Single
Capitol CR-2472 (jp)
Cover The Band - Rag Mama Rag
7" Single
Capitol 5C 006-80333 M (nl)

Nummer

Jaar:1969
Muziek/Tekst:Jaime "Robbie" Robertson
Producer:John Simon
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1970
7" Single Capitol 6E 006-80333 [dk]
1970
7" Single Capitol 1C 006-80 333 [de]
1970
7" Single EMI Capitol 5C 006-80333 M [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rag Mama Rag
  3:04
2.The Unfaithful Servant
  4:17
   
1970
7" Single Capitol CR-2472 [jp]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rag Mama Rag
  3:02
2.The Weight
  4:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:04The BandCapitol
FA 30 161
Album
LP
22/09/1969
3:04Rag Mama RagCapitol
6E 006-80333
Single
7" Single
1970
3:02Rag Mama RagCapitol
CR-2472
Single
7" Single
1970
Live4:33Rock Of Ages In ConcertCapitol
SABB-11 045
Album
LP
15/08/1972
3:40Don't Do ItCapitol
5C 006-81280
Single
7" Single
1972
»» alles tonen

The Band   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Weight19/10/1968133
Time To Kill21/11/1970135
Life Is A Carnival30/10/1971262
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stage Fright12/09/1970512
Cahoots16/10/197127
Rock Of Ages In Concert16/09/197238
Before The Flood (Bob Dylan / The Band)13/07/197477
Northern Lights - Southern Cross13/12/1975137
Islands09/04/1977182
The Last Waltz13/05/19781314
Collected13/04/2013813
The Bootleg Series Vol. 11: The Basement Tapes - Complete (Bob Dylan and The Band)08/11/2014612
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Last Waltz [DVD]02/11/2002310
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
02/11/2007 13:35
Richard (NL)
****
A good song.

musikmannen
******
Great
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?