The Band - Ophelia

Cover The Band - Ophelia
7" Single
Capitol ECR-10955 (jp)

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1975
7" Single Capitol ECR-10955 [jp]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ophelia
  
2.Hobo Jungle
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:32Northern Lights - Southern CrossCapitol
SN-16 005
Album
LP
01/11/1975
OpheliaCapitol
ECR-10955
Single
7" Single
1975
Live3:53The Last WaltzWarner
WB 66 076
Album
LP
16/04/1978
AnthologyCapitol
1 C 172-85 722/23
Album
LP
1979
Live3:45The Last WaltzRhino
8122797319
Album
CD
27/09/2013
»» alles tonen

The Band   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Weight19/10/1968133
Time To Kill21/11/1970135
Life Is A Carnival30/10/1971262
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stage Fright12/09/1970512
Cahoots16/10/197127
Rock Of Ages In Concert16/09/197238
Before The Flood (Bob Dylan / The Band)13/07/197477
Northern Lights - Southern Cross13/12/1975137
Islands09/04/1977182
The Last Waltz13/05/19781314
Collected13/04/2013813
The Bootleg Series Vol. 11: The Basement Tapes - Complete (Bob Dylan and The Band)08/11/2014612
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Last Waltz [DVD]02/11/2002310
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?