The Band - Islands

Cover The Band - Islands
Cover

Album

Jaar:1977
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/04/1977 (Positie 18)
Laatste week notering:16/04/1977 (Positie 20)
Piekpositie:18 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:9859 (164 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 18 / Weken: 2

Tracks

15/03/1977
LP Capitol SO-11602
31/07/2015
Back To Black - LP Capitol 060254720658 (UMG) / EAN 0602547206589
Toon detailsAlles beluisteren
1.Right As Rain
3:52
2.Street Walker
3:16
3.Let The Night Fall
3:11
4.Ain't That A Lot Of Love
3:38
5.Christmas Must Be Tonight
  3:38
6.Islands
3:54
7.The Saga Of Repote Rouge
4:14
8.Georgia On My Mind
3:09
9.Knockin' Lost Johnny
3:50
10.Livin' In A Dream
2:52
   

The Band   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Weight19/10/1968133
Time To Kill21/11/1970135
Life Is A Carnival30/10/1971262
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stage Fright12/09/1970512
Cahoots16/10/197127
Rock Of Ages In Concert16/09/197238
Before The Flood (Bob Dylan / The Band)13/07/197477
Northern Lights - Southern Cross13/12/1975137
Islands09/04/1977182
The Last Waltz13/05/19781314
Collected13/04/2013813
The Bootleg Series Vol. 11: The Basement Tapes - Complete (Bob Dylan and The Band)08/11/2014612
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Last Waltz [DVD]02/11/2002310
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?