The Band - Don't Do It

Cover The Band - Don't Do It
7" Single
Capitol 5C 006-81280 (nl)
Cover The Band - Don't Do It
7" Single
Capitol J 006-81.280 (es)

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1972
7" Single Capitol 5C 006-81280 [nl]
1972
7" Single Capitol J 006-81.280 [es]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Do It
  4:20
2.Rag Mama Rag
  3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live5:00Rock Of Ages In ConcertCapitol
SABB-11 045
Album
LP
15/08/1972
4:20Don't Do ItCapitol
5C 006-81280
Single
7" Single
1972
3:48The DilemmaChop Shop / Atlantic
7567882742
Album
CD
21/01/2011
Live4:28Live At The Academy Of Music 1971 [Super Deluxe Edition]Capitol
B0018770-00
Album
CD
27/09/2013
Live4:28Live At The Academy Of Music 1971Capitol
06025 3737535
Album
CD
27/09/2013
»» alles tonen

The Band   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Weight19/10/1968133
Time To Kill21/11/1970135
Life Is A Carnival30/10/1971262
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stage Fright12/09/1970512
Cahoots16/10/197127
Rock Of Ages In Concert16/09/197238
Before The Flood (Bob Dylan / The Band)13/07/197477
Northern Lights - Southern Cross13/12/1975137
Islands09/04/1977182
The Last Waltz13/05/19781314
Collected13/04/2013813
The Bootleg Series Vol. 11: The Basement Tapes - Complete (Bob Dylan and The Band)08/11/2014612
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Last Waltz [DVD]02/11/2002310
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?