The Band - Cahoots

Cover The Band - Cahoots
Cover

Album

Jaar:1971
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/10/1971 (Positie 6)
Laatste week notering:27/11/1971 (Positie 8)
Piekpositie:2 (4 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:4501 (681 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 7
no  Piek: 20 / Weken: 3

Tracks

15/09/1971
LP Capitol SMAS-651
31/07/2015
Back To Black - LP Capitol 060254720672 (UMG) / EAN 0602547206725
Toon detailsAlles beluisteren
1.Life Is A Carnival
  3:55
2.When I Paint My Masterpiece
4:21
3.Last Of The Blacksmiths
3:41
4.Where Do We Go From Here
3:47
5.4% Pantomime
4:32
6.Shoot Out In Chinatown
2:51
7.The Moon Struck One
4:09
8.Thinkin' Out Loud
3:19
9.Smoke Signal
5:11
10.Volcano
3:05
11.The River Hymn
4:40
   
30/10/2009
LP EMI 6886251 (EMI) / EAN 5099968862510
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Band   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Weight19/10/1968133
Time To Kill21/11/1970135
Life Is A Carnival30/10/1971262
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stage Fright12/09/1970512
Cahoots16/10/197127
Rock Of Ages In Concert16/09/197238
Before The Flood (Bob Dylan / The Band)13/07/197477
Northern Lights - Southern Cross13/12/1975137
Islands09/04/1977182
The Last Waltz13/05/19781314
Collected13/04/2013813
The Bootleg Series Vol. 11: The Basement Tapes - Complete (Bob Dylan and The Band)08/11/2014612
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Last Waltz [DVD]02/11/2002310
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?