The Art Company - Susanna

Cover The Art Company - Susanna
7" Single
CBS A 4174 (nl,uk)
Cover The Art Company - Susanna
7" Single
Epic A 4174 (uk)

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Ferdy Lancee
Caroline Bogman
Mark Foggo
Producer:Macan
Coverversie van:V.O.F. De Kunst - Suzanne
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 10
at  Piek: 2 / Weken: 8
fr  Piek: 25 / Weken: 4
se  Piek: 4 / Weken: 5
no  Piek: 3 / Weken: 12

Tracks

1984
7" Single CBS A 4174 [nl,uk]
1984
7" Single Epic A 4174 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Susanna
  4:41
2.The 17th Floor
3:13
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:46Now That's What I Call Music! 3Virgin
NOW3
Compilatie
LP
23/07/1984
4:15Choose MusicCBS
CBS 26247
Compilatie
LP
1984
4:43Get It Out Of Your HeadCBS
26027
Album
LP
1984
4:41SusannaCBS
A 4174
Single
7" Single
1984
4:41Wow - What A PartyK-tel
NCD 2388
Compilatie
CD
1987
»» alles tonen

V.O.F. De Kunst   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Suzanne29/10/198319
Oude liefde roest niet07/01/1984167
Één kopje koffie04/07/1987715
Waar heb ik jou meer gezien07/11/1987467
Retour Sneek05/03/1988539
Speciale aanbieding (Het Goede Doel & V.O.F. De Kunst)22/04/1989407
Dikkertje Dap11/05/1991328
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Maandagmorgen 6:3026/11/1983334
Dikkertje Dap - Bekende TV-Liedjes van Annie M.G. Schmidt09/02/19912432
De Kunst Live04/05/1991457
De lapjeskat + meer bekende TV-liedjes van Annie M.G. Schmidt17/10/19925611
Sinterklaasfeest met V.O.F. De Kunst11/12/1993941
De Griezel CD10/12/1994774
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.88 (Reviews: 69)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
18/10/2006 20:36
iifar
****
4+
13/05/2007 12:12
Kraneusz-PL
**
poor

Patrick7781
*
Triest.

tigerlover
****
vrolijke plaat van Art Company

agnetha
*****
A funny radio-hit from '84
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?