The Black Keys - Dropout Boogie

Cover The Black Keys - Dropout Boogie
Cover

Album

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

13/05/2022
CD Nonesuch 7559791343 (Warner) / EAN 0075597913439
Toon detailsAlles beluisteren
   
13/05/2022
LP Nonesuch 7559791357 (Warner) / EAN 0075597913576
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Black Keys   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lonely Boy19/11/2011806
Little Black Submarines08/09/2012775
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Attack & Release05/04/2008654
Brothers22/05/20103913
El Camino10/12/20111090
Turn Blue17/05/2014519
'Let's Rock'06/07/201937
Delta Kream22/05/202126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6The Black Keys - Dropout Boogie (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Gunther1983
******
Top album van deze mannen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?