The Black Crowes - Sting Me

Cover The Black Crowes - Sting Me
Cover
Cover The Black Crowes - Sting Me
Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:39The Southern Harmony And Musical CompanionDef American
512 263-2
Album
CD
12/05/1992
4:42De Afrekening 4Columbia
COL 473654-2
Compilatie
CD
1993
4:41A Tribute To A Work In Progress... Greatest Hits 1990 - 1999American
50-51011-6098-2-4
Album
CD
10/07/2000
4:39The Southern Harmony And Musical Companion [Reissue]American / Legacy
88697176822
Album
CD
19/06/2009
Slow5:48The Southern Harmony And Musical Companion [Reissue]American / Legacy
88697176822
Album
CD
19/06/2009
»» alles tonen

The Black Crowes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jealous Again27/07/1991349
Hard To Handle12/10/1991565
Remedy30/05/19921915
Hotel Illness02/01/1993246
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shake Your Money Maker10/08/1991617
The Southern Harmony And Musical Companion23/05/19921748
Amorica.12/11/19941714
Three Snakes And One Charm10/08/1996398
By Your Side23/01/1999466
Live At The Greek (Jimmy Page & The Black Crowes)05/08/2000466
Lions19/05/2001783
Warpaint08/03/2008248
Before The Frost...05/09/2009516
Croweology14/08/2010803
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Freak'N'Roll... Into The Fog - The Fillmore, San Francisco [DVD]01/04/2006116
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.85The Black Crowes - Sting Me (Reviews: 20)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
****
in augustus 1992 de 2e single van "The southern harmony...". Prima nummer, werd in Nederland geen hit

musikmannen
******
Great

gherkin
*****
Goed klinkende muziek hoor. Dat mag dan wel een mooi aantal sterretjes gaan krijgen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?