Tesher x Jason Derulo - Jalebi Baby

Cover Tesher x Jason Derulo - Jalebi Baby
Digital Explicit
Capitol 21UMGIM41755
Digital
Capitol 21UMGIM41757
Cover Tesher x Jason Derulo - Jalebi Baby
Digital
Capitol 21UMGIM30101

Nummer

Jaar:2021
Muziek/Tekst:Jason Derulo
Hitesh Sharma
Producer:Tesher
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/06/2021 (Positie 84)
Laatste week notering:31/07/2021 (Positie 100)
Piekpositie:84 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:22285 (52 Punten)
Single Tip:05/06/2021 / Piek: 2 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 71 / Weken: 6
de  Piek: 81 / Weken: 6
at  Piek: 73 / Weken: 1
fr  Piek: 72 / Weken: 8
nl  Piek: 84 / Weken: 6

Tracks

13/11/2020
Digital Capitol 21UMGIM30101 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tesher - Jalebi Baby
  3:09
   
28/05/2021
Explicit - Digital Capitol 21UMGIM41755 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Jalebi Baby
  2:49
   
28/05/2021
Digital Capitol 21UMGIM41757 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Jalebi Baby
  2:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:09Jalebi BabyCapitol
21UMGIM30101
Single
Digital
13/11/2020
2:49Jalebi Baby [Explicit]Capitol
21UMGIM41755
Single
Digital
28/05/2021
2:49Jalebi BabyCapitol
21UMGIM41757
Single
Digital
28/05/2021

Jason Derulo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whatcha Say21/11/20092216
In My Head27/02/20104312
Ridin' Solo03/07/20104715
Don't Wanna Go Home04/06/20112819
It Girl17/09/20114210
Breathing21/01/20125610
The Other Side11/05/20135213
Talk Dirty (Jason Derulo feat. 2 Chainz)17/08/2013537
Trumpets23/11/20131127
Wiggle (Jason Derulo feat. Snoop Dogg)10/05/2014829
Want To Want Me21/03/2015736
Follow Me (Hardwell feat. Jason Derulo)25/07/2015845
Cheyenne29/08/2015892
If It Ain't Love30/04/20163715
Kiss The Sky10/09/2016903
Swalla (Jason Derulo feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign)18/03/2017529
If I'm Lucky23/09/20175710
Tip Toe (Jason Derulo feat. French Montana)20/01/2018695
1, 2, 3 (Sofia Reyes feat. Jason Derulo & De La Ghetto)28/04/2018952
Goodbye (Jason Derulo x David Guetta feat. Nicki Minaj and Willy William)15/09/20181621
Savage Love (Laxed - Siren Beat) (Jawsh 685 & Jason Derulo)20/06/2020139
Coño (Jason Derulo x Puri x Jhorrmountain)11/07/20205211
Take You Dancing29/08/20201628
Love Not War (The Tampa Beat) (Jason Derulo x Nuka)12/12/2020625
Lifestyle (Jason Derulo feat. Adam Levine)06/02/20213613
Jalebi Baby (Tesher x Jason Derulo)26/06/2021846
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jason Derulo13/03/20103010
Future History15/10/2011622
Tattoos28/09/20134610
Everything Is 406/06/20153116
Platinum Hits06/08/2016981
 

Tesher   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jalebi Baby (Tesher x Jason Derulo)26/06/2021846
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.62Tesher x Jason Derulo - Jalebi Baby (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
******
Vette zomerhit gaat dit worden!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?