Teach-In - Teach In

Cover Teach-In - Teach In
LP
CNR 660.034
Cover Teach-In - Teach In
LP
CNR 6.23788

Album

Jaar:1979
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1979
LP CNR 660.034
1979
LP CNR 6.23788
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'm Gonna Love You
0:55
2.Dear John
  3:20
3.Welcome Back
2:28
4.Sometimes
5:46
5.Suntan
2:14
6.Greenpeace
  4:12
7.We Need Music
3:34
8.Here I'm Coming
4:22
9.Remembering
3:32
10.The Robot
  2:58
11.Teach In - Are You Ready Now
3:57
   

Teach-In   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fly Away23/03/197469
In The Summernight07/09/1974310
Tennessee Town07/12/197494
Ding-A-Dong08/03/197538
Goodbye Love11/10/197557
Rose Valley24/01/1976194
Upside Down20/11/197639
See The Sun03/09/1977263
Dear John21/10/1978513
The Robot24/03/1979165
Greenpeace14/04/197957
Regrets13/09/1980314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Bearcat
*****
leuk album uit 1979
Teach In in de "nieuwe" samenstelling
mix van vrolijke uptempo nummers en ballads
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?