Teach-In - Regrets

Cover Teach-In - Regrets
7" Single
CBS 8766 (nl)

Nummer

Jaar:1980
Muziek/Tekst:Barbara Wyrick
Producer:Geoff Gill
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/09/1980 (Positie 40)
Laatste week notering:04/10/1980 (Positie 44)
Piekpositie:31 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:14251 (249 Punten)
Single Tip:30/08/1980 / Piek: 0 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 31 / Weken: 4

Tracks

1980
7" Single CBS 8766 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Regrets
  4:01
2.Things We Say
3:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:01RegretsCBS
8766
Single
7" Single
1980
20 maal nationaalDominion
6071
Compilatie
LP
1981
4:02The Original Teach In Hit Collection - All The 15 Hits TogetherPPF
1991-1
Album
CD
1991
4:03Festival / Get On BoardRed Bullet
RB 66.184
Album
CD
02/10/2009
4:04Best Of Teach InRed Bullet
-
Album
Digital
26/04/2010

Teach-In   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fly Away23/03/197469
In The Summernight07/09/1974310
Tennessee Town07/12/197494
Ding-A-Dong08/03/197538
Goodbye Love11/10/197557
Rose Valley24/01/1976194
Upside Down20/11/197639
See The Sun03/09/1977263
Dear John21/10/1978513
The Robot24/03/1979165
Greenpeace14/04/197957
Regrets13/09/1980314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Garth Hedges
******
Als het gezellig wordt, moeten we naar huis.
Als Teach in op z'n laatste benen loopt, nemen ze dit juweel van een nummer op. Schitterende gezongen door Bert ter Brugge en Betty Vermeulen, met alleen nog oprichter Koos Versteeg als origineel bandlid. Ze hadden nog jáááren door mogen gaan.

naamloos
***
Ondergewaardeerde - laatste - single van de groep. Had een beter lot verdiend.

Bearcat
*****
mooie ballad
had een groter succes mogen zijn

Jeroen68
***
Laatste nummer van Teach In is wel een beetje aan de saaie kant

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Prachtige afscheid ballad uit begin september 1980 van de Nederlandse formatie uit Enschede: "Teach-In" (☼ 1969 - † 1980) !!! Met mooi zangwerk van de zanger: "Gerrit Trip" !!! In 1985 kwam er een revival van de band met een variatie van oude / nieuwe bezetting muzikanten en een vernieuwde opzet, maar daar in 1987 een einde aan !!! In 2008 voerde "Teach-In" in de oorspronkelijke winnende bezetting: "Ding-a-dong" nog eens uit bij de opening van het "ESC" in Moskou (NL Tip 30: 6 wk / # 6) ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?